Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt es bolca amb La Marató de TV3

Enguany dedicada a la diabetis i l'obesitat

Above Content Body

Content Core

Pancarta

Un any més Premià de Dalt torna a col·laborar amb La Marató de TV3, que se celebrarà el diumenge 13 de desembre, dia en què hi ha la major part de les activitats per a obtenir-ne recursos econòmics. Vint-i-set entitats i vint-i-quatre comerços locals col·laboren en l'edició d'enguany al municipi.

El pati de Sant Jaume i el parc Felicià Xarrié, on se celebrarà la Fira de Nadal, són els dos espais centrals que acullen més activitats, tot i que també se'n fan el 13 de desembre al barri Santa Anna-Tió, on es correrà la 1a Milla Solidària, La Poma BikePark i el Club de Tennis Premià de Dalt.

Algunes de les activitats per a recaptar fons ja s'han fet, com per exemple la Caminada Premià de Dalt - Montserrat que organitza el Grup Excursionista La Tortuga, xerrades sobre la diabetis a la Biblioteca Jaume Perich i Escala, xerrades informatives sobre diabetis i obesitat a l'Escola Marià Manent, una rifa solidària al pavelló poliesportiu municipal i el festival de teatre musical celebrat el 29 de novembre a l'Espai Santa Anna.

Les activitats s'allargaran més enllà del 13 de desembre. Concretament, el dia 19 hi ha un Playback Solidari al teatre de Sant Jaume i un sopar solidari i venda de samarretes a càrrec del Grup de Solidaritat amb el 3r Món; el dia 20, la recaptació de la primera representació del Pessebre Vivent a Can Cisa també es destinarà a La Marató, i també el que es reculli a la Cantada de Nadal de la Coral Primiliana, el 25 de desembre a la Parròquia de Sant Pere.

Aquí teniu l'espot de La Marató 2015

Consulteu aquí les activitats programades a Premià de Dalt

Programa d'activitats a Premià de Dalt

Programa d'activitats a Premià de Dalt

Fitxer: dipticlaMaratA_15.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,71 MB

Below Content Viewlet

Document Actions