Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt es bolca amb la celebració de Sant Jordi

Del 15 al 30 d´abril, activitats per a tots els gustos al municipi

Above Content Body

Content Core

Sant JordiEl Verger de l'AmatL’àmplia programació que conforma Sant Jordi 2016 és fruit de la tasca conjunta de les escoles i la Biblioteca Jaume Perich i Escala amb les regidories d’Ensenyament i Cultura. Una programació per a la Diada de Sant Jordi que té una durada de quinze dies, entre el 15 i el 30 d’abril, a diversos espais del poble.
S’ha programat de tot i per a tothom. Exposicions, tallers, poesia, teatre, manualitats, presentacions literàries, “L’hora del conte”, concerts, parades de llibres i roses i fins i tot un sopar de Sant Jordi organitzat per Arts i Lletres de record a Víctor Català.

Una de les novetats enguany és l’activitat “Il·lustra un poema”, a càrrec d’alumnes de 5è de primària de Marià Manent i Santa Anna, fruit de la col•laboració entre les escoles i l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt.

El 23 d'abril, Dia de Sant Jordi, hi haurà parades d'entitats, llibres i roses al pati de la SC Sant Jaume i al torrent de Santa Anna. I els nois i noies de l'Espai Jove també muntaran una paradeta al torrent amb productes elaborats al tallers que han fet. Al matí, en una acció vinculada al Pla de Barris, es farà un taller infantil i una postal desplegable. L’altra novetat a destacar és que al pati de la SC Sant Jaume s’instal·larà una mena de set de televisió en què tota persona que vulgui pot pujar i explicar una proposta, una idea o una creació cultural. Tothom és protagonista durant Sant Jordi!

Un altre dels plats forts de la Diada de Sant Jordi serà el recital poètic "El Verger de l'Amat", a càrrec de l'actriu Montse Germán i el músic Ferran Pisà a la Biblioteca, en el marc de la commemoració de l'Any Llull. És un espectacle basat en el llibre "Amic e amat" de Ramon Llull. Una adaptació i selecció de versicles a càrrec de Maria Teresa Roig, que ens acostarà a l’escriptor, filòsof, místic i professor mallorquí del segle XIII. L’espectacleens permetrà descobrir la poesia mística en llengua catalana, pràcticament desconeguda pel públic en general.

Consulteu totes les activitats en el cartell que il·lustra la Diada de Sant Jordi, obra del dissenyador gràfic de Premià de Dalt, Joan Grassa.

Programació de Sant Jordi

Programació de Sant Jordi

Fitxer: Sant_Jordi_2016_programa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,9 MB

Below Content Viewlet

Document Actions