Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, entre els millors paissatges de Catalunya, a TV3

Above Content Body

Content Core

Paisatge favorit de Catalunya, a TV3 Quin és el paisatge favorit de Catalunya? Aquest és el repte que proposa TV3. Vint-i-quatre persones conegudes, entre les quals hi ha l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, expliquen quin és el seu, i al final tothom podrà votar per triar el millor. La periodista Raquel Sans s'ha enfilat en un helicòpter per presentar els escenaris més bonics del nostre país, entre els quals hi ha el Baix Maresme, i dins d'ell, el nostre municipi.

Plaça Jordi Pujol L'expresident Pujol fa un viatge pel paisatge de la seva infància, els pobles del Baix Maresme, la muntanya de Sant Mateu... És una postal de records, de tradicions perdudes com la de l'aplec a l'ermita de Sant Mateu, d'històries de pirates que explicava l'àvia quan un Pujol infant preguntava perquè servien les torres de guaita; es vistes des de les runes del castell de Burriac, el far del Maresme... Jordi Pujol també fa una incursió a la part espiritual del paisatge, amb una visita a la cartoixa de Montealegre de Tiana.  I no podia faltar un recorregut per Premià de Dalt, el poble d'infància del president Pujol, i on hi té una plaça dedicada, l'única de tot Catalunya per desig exprés del President.

En cada capítol surten tres paisatges. Al final de cada capítol els espectadors votaran per sms el millor dels tres paisatges. El vot dels espectadors enviarà el paisatge guanyador de cada capítol a la gran final, un programa especial on estaran presents els vuit paisatges finalistes amb els personatges que l´han explicat. D'aquest programa especial, i a través dels vots sms dels espectadors en sortirà el paisatge favorit de Catalunya.

Feu clic aquí(7) per anar al web del programa, on tothom pot enviar fotos del seu paisatge, i també en sortirà una imatge guanyadora. "El paisatge favorit" es pot veure cada dimarts a la nit, per TV3, poc després de les 10 de la nit.

Below Content Viewlet

Document Actions