Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, en cinc milions de cupons de l'ONCE

En el sorteig del proper dijous 11 de març

Above Content Body

Content Core

imatge del cupó L'ONCE dedica a Premià de Dalt el cupó del sorteig del proper dijous 11 de març. Aquest cupó s´inclou en la sèrie que l´Organització dedica a municipis que compten amb una població d´entre 5.000 i 10.000 habitants.

El cupó dedicat a Premià de Dalt està il·lustrat amb una fotografia del nucli antic del poble, i inclou a més, l'escut de la localitat i informació sobre població i superfície. Cinc milions de cupons duran la imatge de Premià de Dalt per tot l'Estat espanyol. La sèrie de 25 cupons es va iniciar el passat dia 4 de febrer amb un cupó dedicat a la vila maresmenca de Sant Vicenç de Montalt i la formen diferents cupons dedicats a localitats catalanes de la província de Barcelona. L'alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, rebia el passat 24 de febrer una reproducció del cupó de l'ONCE dedicat a la localitat, el qual es podrà adquirir el proper 11 de març.

Els cupons de l´ONCE es comercialitzen pels més de 22.000 agents venedors de l´ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE, fent clic aquí(19). El cupó diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior al premiat; i premi de 200, 20 i 6 euros a les quatre, tres i dues darreres xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d'1,5 euros a la darrera i la primera xifra.

Below Content Viewlet

Document Actions