Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, el poble de la província on la gent està més satisfeta de viure

Concretament, el 94% de la població segons el "Dibaròmetre", una enquesta feta per la Diputació de Barcelona a tota la província.

Above Content Body

Content Core

El Dibaròmetre és una enquesta promoguda per la Diputació de Barcelona efectuada a la ciutadania de la demarcació de Barcelona sobre la percepció de diversos aspectes del municipi on resideix. Segons el sondeig el 94% de la població està molt o bastant satisfeta de viure a Premià de Dalt, assolint així el màxim percentatge dels municipis enquestats. Se situa per sobre de la mitjana de la província (77,8%) i del Maresme  (80,3%).

Pel que fa a l’evolució del poble, el 44,5% de la ciutadania enquestada considera que ha millorat, un percentatge força superior al del conjunt de la demarcació, que se situa en el 34,6%. Fins al 73,2% de les persones enquestades consideren que Premià de Dalt continuarà millorant (a la província un 55,9%).

Gestió municipal

La gestió municipal rep una valoració de 7 punts. Els tres serveis més valorats al municipi són la recollida d’escombraries (7,8 punts), la neteja de la vila (7,6) i l’enllumenat (7,5). I els menys valorats, l’accés a l’habitatge (4) i les oportunitats de feina (4,9), amb el mateix resultat que la província de Barcelona.

La seguretat ciutadana se situa com el problema més destacat a Premià de Dalt, seguit de l’accés a l’habitatge i el transport públic. Cal remarcar, però, que la percepció de seguretat al municipi es manté per sobre de la mitjana comarcal.

L’Ajuntament aprova en el foment de la participació, la transparència i el compromís amb el canvi climàtic.

El Dibaròmetre s’ha dut a terme a través d’una enquesta telefònica a 400 persones veïnes de Premià de Dalt.

Below Content Viewlet

Document Actions