Notícies

Navigation Bar

“Premià de Dalt Decideix” organitza una taula rodona del Cercle Català de Negocis (Empresaris per l´Estat Propi) el dijous 9 de setembre a la Sala de Plens

Above Content Body

Content Core

Des de la plataforma “Premià de Dalt decideix”, amb voluntat de seguir el camí ja iniciat i sota la consigna de “Som una nació, nosaltres decidim” es convoca la ciutadania, entitats i partits polítics a un acte públic que tindrà lloc el proper dijous 9 de setembre a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Premià de Dalt, situada a la Plaça de la Fàbrica 1.

Aquest acte s'iniciarà a les 8 del vespre sota el lema: INDEPENDÈNCIA ECONÒMICA!!! Es tracta d'una presentació - taula rodona del Cercle Català de Negocis (Empresaris per l´Estat Propi) , alguns membres del qual exposaran la seva proposta de viabilitat econòmica de la Catalunya Estat, presentats pels integrans de la plataforma local "Premià de Dalt Decideix!".

Discurs de la Diada, a càrrec de la periodista de TV3, Dolors genovés

A banda, cal recordar que enguany el discurs oficial de celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Dalt és a càrrec d'aquesta plataforma, el proper 11 de Setembre, a 2/4 de 12 del migdia al passeig de Can Balet, on hi ha situat el monument a l'Onze de Setembre de 1714, obra de l'artista local ja desapareguda, Esther Albardaner. Concretament, el discurs el llegirà la popular periodista de TV3, directora del documental "Adéu, Espanya?", i veïna de Premià de Dalt, Dolors Genovés.

L´acte és obert a tothom.

Xerrada "Premià de Dalt Decideix!", Cercle Català de Negocis

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: cartell_xerrada_9setembre2010.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 74,6 kB

Below Content Viewlet

Document Actions