Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt commemora el primer aniversari dels atemptats de la Rambla de Barcelona i de Cambrils

A les 12 del migdia s'han fet dos minuts de silenci davant l'Ajuntament en solidaritat amb les víctimes dels atemptats i s'ha llegit un manifest facilitat per l'ACM

Above Content Body

Content Core

Un any després dels atemptats de Barcelona i Cambrils perpetrats el 17 d'agost, des de Premià de Dalt hem recordat i homenatjat les 16 víctimes mortals, les 130 persones ferides i els seus familiars, així com també hem mostrat el reconeixement immens de tot el municipi i país als serveis mèdics, d'emergències i de seguretat al crit de 'no tenim por', i l'aposta per la pau, la dignitat i la convivència.

El segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Josep Font, acompanyat dels regidors Carles A. Medina, Paco Monleón i Jaume Batlle, i les regidores Magda Julià i  Ana M. Cuello, ha llegit el manifest que ens havia fet arribar l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i tot seguit s'han fet 2 minuts de silenci.

Tal i com va establir el Govern de Catalunya, avui i demà la senyera que oneja davant de l'Ajuntament ho farà a mig pal, en senyal de record a les víctimes del terrible atemptat que va patir Catalunya.

 

Below Content Viewlet

Document Actions