Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt commemora el 8 de Març amb una àmplia progamació, la Setmana de la Dona

Les activitats arrenquen divendres 4 de març amb l'exposició "Dones", de Carles Sánchez, al Museu de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

"Dones" de Carles SánchezDeesses, de Pepa LavillaEl cartell d'enguany s'ha fet a través de la proposta guanyadora del 3r Concurs de Cartells del Dia de la Dona que des de fa tres anys s'organitza a l'Institut Valerià Pujol i Bosch. Concretament, una creació de Raquel González Soto amb el títol "L'amor amb control... és amor?".

L'exposició "Dones" que s'inaugura divendres 4 de març és una mostra a base de fotografies de l'autor local Carles Sánchez de dones del poble. Fins al 2 d'abril romandrà oberta al Museu de Premià de Dalt.

Dissabte 5 de març, a les 22.00 hores, la Sala Sant Jaume serà l'escenari de l'obra de teatre "Deesses", de Pepa Lavilla. Cinc mirades, cinc dones que ens mostren les seves habilitats per sortejar els entrebancs de la vida.

Dilluns 7 de març La Petanca del barri Santa Anna - Tió acollirà un contacontes educatiu a partir de les 17.00 h. Dimarts 8, de 18.00 a 20.00 h al PIJ La Fletxa es farà l'activitat "Construïm un mur amb les dones", i a la mateixa hora es faran els tallers "Aprèn a estimar-te" a l'Espai Santa Anna.

Dimecres 9 a la Biblioteca es presenta el llibre "I si aquest cop...", mentre que dijous 19, a les 17.15 h a l'Espai Santa Anna es farà ball amb el grup de dansa oriental.

La Setmana de la Dona es tancarà dissabte 12 de març al matí a la Sala de l'Orfeó amb un taller de música per a nadons i infants, mares i pares, a càrrec de Marta Colomer; i a les 21.00 h amb el ja tradicional Sopar de Dones a l'Espai Santa Anna.

Setmana de la Dona 2016

Setmana de la Dona 2016

Fitxer: cartellDiADONA2016.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 5,33 MB

Below Content Viewlet

Document Actions