Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt commemora el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Sis activitats recordaran aquesta diada reivindicativa

Above Content Body

Content Core

25NEl cartell que s'ha creat per a commemorar el 25N és obra de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió, i està fet a partir de la creació de Clara Miñana i Lucía Siles, finalistes del Concurs de cartells del Dia de la Dona que cada any organitzen les regidores d'Igualtat i Joventut amb l'Institut Valerià Pujol i Bosch.

Les activitats arrenquen el dijous 19 de novembre, a les 15.45 hores amb la xerrada "Pels bons tractes a les persones grans", a càrrec de Jordi Muñoz, advocat de l'Associació per a la Investigació del Maltracte a les persones grans (EIMA) al Casal d'Avis Santa Anna.

Diumenge 22, a les 10.30 hores, tindrà lloc la 2a Caminada Popular contra la Violència. La sortida serà de la plaça de la Fàbrica. Es farà una enlairada de globus a La Petanca del barri Santa Anna - Tió i el recorregut acabarà a la plaça Mil·lenari.

Dimarts 24, a les 17.30 h s'ha programat "Fem un cor gegant". Estimar no fa mal. Al Punt d'Informació Juvenil La Fletexa.

Dimecres 25 de novembre és el que agrupa la major part de les activitats commemoratives. A les 19.00 h es llegirà el Manifest i es farà una encesa simbòlica d'espelmes al pati de Sant Jaume. Mitja hora més tard actuarà la Coral del barri i a les 20.00 hores, podrem gaudir de l'obra de teatre "Neus" a la Sala Sant Jaume.

Totes les activitats programades han comptat amb la participació de diverses entitats del poble (Dones de Dalt i SC Sant Jaume), la Biblioteca Jaume Perich i Escala, La Coral del Barri, l'Institut Valerià Pujol i Boscg i el Punt d'Informació Juvenil La Fletxa, sota la coordinació de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Premià de Dalt.

Programació 25N

Programació 25N

Fitxer: 25Ndia_internacional_contralaviolA_ncia_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 11,7 MB

Cartell d el'obra de teatre "Neus"

"Neus" (25N2015) a la Sala Sant Jaume

Manifest 25N2015

Manifest 25N2015

Fitxer: ManifestDiainternacionalcontraviolenciagener2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 238,61 kB

Below Content Viewlet

Document Actions