Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt celebrarà el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, recopilant fotografies de mans de dones del municipi

"Mans que doneu, què espereu?" és el títol de la iniciativa de la regidora d'Igualtat i Dona, Magda Julià

Above Content Body

Content Core

Recurs de la donaEl proper 8 de març, Premià de Dalt celebra de nou el Dia Internacional de la Dona Treballadora. L’any passat, la regidoria d’Igualtat va elaborar un mural virtual de les dones treballadores de Premià de Dalt que hi van voler participar aportant la seva fotografia. Com explica la seva responsable, Magda Julià, "preteníem amb aquella imatge reflectir les diferents professions o dedicacions de les dones de casa nostra en l’àmbit laboral". I afegeix, "aquest any, ens hem inspirat en l’exposició que van organitzar les Dones de Dalt “Mans de Dones”, i ens proposem aconseguir imatges de les mans de totes les dones treballadores acompanyades d’un eslògan en què es destaquin les nostres il·lusions o desitjos com a dones: MANS QUE DONEU, QUÈ ESPEREU?".

Amb el recull, es vol donar llum a totes aquestes mans que treballen 24 hores, mans que tenen cura, mans que no acostumen a tenir por però de vegades sí, mans fortes, mans vulnerables, mans protectores… mans que estimen. Amb totes les imatges recopilades es farà un vídeo que el dia 8 de març es penjarà al web municipal.

Vols participar? Envieu la vostra fotografia i el vostre eslògan per correu electrònic o bé deixeu-la a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1) amb les vostres dades. És a les vostres mans. Gràcies a totes!

 

Mans que doneu, què espereu?

Below Content Viewlet

Document Actions