Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt celebra la Junta Local de Seguretat

Ha estat presidida per l’alcalde, Josep Triadó, i pel regidor de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín

Above Content Body

Content Core

Dimecres 27 de març de 2024 ha tingut lloc la celebració a l’Ajuntament de la Junta Local de Seguretat amb l’assistència del màxim responsable de la regidoria de Seguretat Ciutadana, Ginés Marín, del comandament de la Policia Local (Josep M. Sevillano), de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra (Miquel Àngel González, cap dels MMEE i Jordi Rovira, sots cap), de la Guàrdia Civil (Francisco Javier Espinosa, sots tinent) i de la Policia Nacional (Margarita García, comissària de Sant Adrià del Besòs).

Durant la Junta Local de Seguretat s’hi han tractat assumptes d’interès municipal i s’ha posat damunt la taula les actuacions portades a terme des dels diferents cossos de seguretat: Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional. S’han analitzat les dades relatives a la seguretat ciutadana durant el 2023 i quins estan sent els principals desafiaments de seguretat per a l’any 2024.

 

Baixen els delictes i les ocupacions mafioses

Els fets delictius baixen a Premià de Dalt un 30,3% mentre que a Catalunya ho fan en un 3%. De les actuacions conjuntes destaquen l’increment en detencions per tràfic de drogues (marihuana) i que baixen molt els furts, danys, robatoris i les ocupacions mafioses o delictives. En canvi, pugen les estafes. Les estadístiques de les actuacions mostren la bona coordinació existent entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Below Content Viewlet

Document Actions