Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt celebra la Diada de Sant Jordi amb diverses actuacions dedicades als llibres i la cultura

Above Content Body

Content Core

recurs llibres web Les regidories de Cultura i Educació i el Consell Municipal de Cultura, junt al teixit social del municipi, han organitzat moltes activitats per a commemorar el patró de Catalunya i també el Dia Internacional del llibre.

Dijous 22 d'abril

La Biblioteca Jaume Perich acull "Contes del Follet Barbut", a càrrec de l'Òscar Galindo.

Divendres 23 d'abril, Sant Jordi

El pati de Sant Jaume és l'escenari, al matí i a la tarda, de moltes activitats: un estand de l'Ajuntament (amb contes infantils i el DVD sobre la Guerra Civil a Premià de Dalt), els inflables "Venen els pirates a la tarda", parades de llibres i roses, parades d'entitats... A banda de l'exposició "Tasta Valerià", amb poemes d'en Valerià Pujol i Bosch.

Matí

L'escola Marià Manent acollirà la narració dels contes infantils que ha editat l'Ajuntament fins avui a càrrec dels seus autors, Fina Manent, Pere Planas, Enric Gassol i Lali Ribera i el mateix acte es repetirà a Sant Jaume a la tarda.

3 de la tarda

Representació teatral del conte "Ivan l'emigrant" al pati de l'Escola Santa Anna, amb la col·laboració de l'Emma Escolano i la Teresa Meca.

Cap a 2/4 de 7 de la tarda

Concert de Cambres, a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, al pati de Sant Jaume, i a la mateixa hora, la seu de l'Àssociació de la Gent Gran, La Benèfica, organitza una tarda poètica i literària amb un recital de can coral amb veus mixtes, "Amics del Cant".

2/4 de 9 del vespre

El pati de Sant Jaume esdevé un escenari teatral amb la representació del conte "El fantasma de Can Franquesa", lligat a aquesta entitat centenària de Premià de Dalt.

2/4 de 10 de la nit

Taula rodona sobre els secrets del documental "Premià de Dalt en temps de la Guerra Civil" i posterior projecció al Teatre de Sant Jaume. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de Sant Jaume Espai de Cinema.

Exposicions

A banda de la mostra "Tasta Valerià" que acollirà Sant Jaume, s'han programat dues exposicions més en el marc de Sant Jordi. Una, als jardins de Can Figueres sota el títol "Poemes a l'exili/A contravent" i l'altra, "Poemes de Mossèn Jaume Rafanell" a la Riera de Sant Pere. A banda, els jardins de la Casa de Cultura també seran l'escenari d'una iniciativa amb les traduccions del darrer conte infantil "Ivan l'emigrant", donant protagonisme als diferents veïns de Premià de Dalt que les han fet i continuen fent possible.

Per a descarregar-vos el programa amb totes les activitats cliqueu AQUÍ

Below Content Viewlet

Document Actions