Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, capital de la Cultura amb l'Arrela't 2019

Dissabte 14 i diumenge 15 de setembre de 2019 el municipi acull aquest programa que va néixer per a reivindicar i difondre la Cultura Popular

Above Content Body

Content Core

Arrela't a la Cultura començarà dissabte 14 de setembre de 2019 a les 10 del matí amb tallers d'escultura a càrrec de Klaus Christ i exposició d'escultures dels cursos internacional de Klaus Christ, a la sala d'exposicions d'Arts i Lletres a Sant Jaume. A la tarda, 18 h, tindrà lloc la plantada de gegants a la plaça de la Fàbrica i, tot seguit, Trobada de Gegants amb amb 9 colles i posterior cercavila fins al pati de Sant Jaume on gaudirem de la Mostra de Balls de Gegants. A les 20.30 h, al mateix lloc, es farà el ball Arrela't, a càrrec de la Maria Bombardó. Un concert i l'actuació d'una banda de música celta clouran les activitats del dissabte.

Diumenge l'Arrela't ens ofereix activitats a la plaça Mil·lenari del barri Santa Anna-Tió i a Sant Jaume. Concretament, tallers de ceràmica, arrels creatives i cuina d'arrel creativa al barri Sta. Anna, i tallers d'escultura, d'arts naturals, d'instruments i sons per a menuts i tir amb arc a Sant Jaume. 

L'Arrela't 2019 acabarà a les 13.30 h amb un comiat a càrrec del grup de batucada New Wave Percussion.

El festival de Cultura Popular l'organitzen l'Ajuntament de Premià de Dalt, la Societat Cultural Sant Jaume, el PIJ La Fletxa i la Comissió de Festes, amb el suport dels Geganters de Premià de Dalt, Bar Restaurant Sant Jaume, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Copicotet, PamSucre i New Wave Percussion.

Below Content Viewlet

Document Actions