Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt aposta pels circuits inclusius de la mà de l'Anna Vives

És un projecte de la Fundació Itinerarium per millorar la qualitat de vida entre les persones amb més dificultats

Above Content Body

Content Core

Visita d'Anna Vives a l'AjuntamentDilluns 29 de setembre l'Anna Vives ha visitat l'Ajuntament de Premià de Dalt per presentar el projecte "Circuits Inclusius Sumant Capacitats". L'han rebut l'alcalde, Joan Baliarda, i el priemr tinent d'alcalde, Josep Triadó, els quals l'han obsequiat amb un record de Premià de Dalt.

"Circuits Inclusius Sumant Capacitats" és el projecte BOX21 de la Fundació Itinerarium que pretén millorar la qualitat de vida, i especialment fomentar la pràctica de l'esport corrent i caminant, entre les persones amb més dificultats. Són recorreguts adaptats a tots els col·lectius, senyalitzats de forma permanent, a diferents punts de Catalunya, principalment.

Circuits inclusius (per a tots els públics):

  • persones cegues
  • persones sordes
  • persones amb dificultats de mobilitat
  • persones amb dificultats intel·lectuals
  • persones amb dificultats mentals
  • gent gran
  • turisme familiar
  • tots/es

Els circuits "Sumant capacitats" són dissenyats per l'expert en muntanya Eduard Jornet, qui serà a Premià de Dalt properament per analitzar de forma tècnica el recorregut a adequar.

La lletra "Anna"
L’Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down, va crear la seva pròpia tipografia de lletra l'any 2012, la qual llueix la capçalera de la revista municipal "La Pinassa". L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, que també vol representar tot un col·lectiu, és aconseguir difondre-la i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats. En ser una tipografia de lletra lligada és molt adequada per utilitzar en textos curts o de caràcter informal. La tipografia Anna està composta per 126 caràcters corresponents a l’alfabet llatí, signes de puntuació, accents i alguns caràcters especials.Estarà apte en el futur per altres idiomes.

Below Content Viewlet

Document Actions