Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt anuncia una consulta popular pel 13 de desembre

Above Content Body

Content Core

El Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume serà l´escenari el divendres 7 de novembre, a les 11 del matí, d´una Assemblea Popular per a formar la Plataforma “Premià de Dalt decideix!”, la qual tirarà endavant una consulta popular per la independència de Catalunya. Les persones que han convocat aquesta assemblea són sòcies de la Societat Cultural Sant Jaume, i es van agrupar arran la celebració d´una Assemblea Extraordinària de l´entitat –el passat 17 d´octubre- en què per majoria aclaparadora es va decidir que aquesta encapçalés l´organització de la consulta popular sobre la independència de Catalunya.

A banda, el passat 26 d´octubre, els grups municipals de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya presentaven al Ple de la Corporació una moció a favor de les consultes populars, la qual va ser aprovada per majoria absoluta amb els 9 vots a favor d´ambdues formacions nacionalistes i els vots en contra de PSC i PP.

La Comissió de socis de la SC Sant Jaume que ha programat l´assemblea popular ja ha anunciat mitjançant un comunicat que es vol adherir a la celebració del referèndum el proper dia 13 de desembre, en què podran votar totes les persones a partir de 16 anys que estiguin empadronades a Premià de Dalt. Concretament la consulta serà al voltant de la següent pregunta: "Està d'acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, Independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea?"

Below Content Viewlet

Document Actions