Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt, amb l'apagada mundial contra el canvi climàtic “L´Hora del Planeta” organitzada per l´ONG WWF/Adena

És una iniciativa organitzada per l'ONG WWF/ADENA per cridar l´atenció sobre els efectes de l'escalfament global

Above Content Body

Content Core

Dissabte 19 de març, de 20.30 a 21.30 hores, l’Ajuntament de Premià de Dalt s’unirà a milions de persones de tot el planeta per a celebrar “L’Hora del Planeta WWF”, i apagarà els llums de la façana de l’Ajuntament, plaça de la Fàbrica i carrers del voltant durant una hora.

D’aquesta manera mostra el compromís del Consistori amb la lluita contra el canvi climàtic. En afegir-se a aquesta celebració, des de fa anys, participa en un moment simbòlic que no pretén ser un estalvi d’energia durant una hora sinó cridar l’atenció sobre els reptes als que s’enfronta el nostre planeta i recordar que canviar pel clima és a les nostres mans.

Hora del PlanetaAmb el lema “Ara és el moment, Canvia pel clima”, L’Hora del Planeta 2016 vol cridar l’atenció sobre dos fets transcendentals que encara fan més urgent la lluita contra el canvi climàtic. D’una banda, la signatura de l’Acord de París del passat mes de desembre i que obre el camí perquè l’escalfament global no superi els 2 graus i, de l’altra, que el 2015 ha estat l’any més càlid des que hi ha registres de temperatures.

Per a celebrar aquesta iniciativa global, l’Ajuntament de Premià de Dalt apagarà els llums de:

  • Façana de l’Ajuntament de Premià de Dalt
  • Plaça de la Fàbrica
  • Carrer de les Teixidores

Des de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat es fa una crida a la ciutadania perquè també apagui els llums de casa durant una hora, de 20.30 a 21.30 hores.

Mireu el vídeo de "L'Hora del Planeta 2016"

 

Below Content Viewlet

Document Actions