Notícies

Navigation Bar

Premià de Dalt acull la “1a Marató Solidària d´Aikido. Ajuda a Somàlia”

L'assistència és lliure igual que el temps de pràctica

Above Content Body

Content Core

La “1a Marató Solidaria d'Aikido. Ajuda a Somàlia” tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Municipal el proper diumenge 12 de febrer, de 9 a 2 de la tarda. Es tracta d’un curs d'Aikido de quatre hores, impartit per vuit sensei catalans d'Aikido, Manel Fernández 6è dan, Jordi Amorós 5è dan, Salvador Chaves 5è dan, Luís Nuñez 4t dan, Luis Traver 4t dan, Jaume Segura 4t dan, Eloi Orduna 3r dan i Jordi Gilabert 3r dan.

Tots els sensei col·laboren de forma altruista amb l’objectiu de recaptar fons destinats a pal·liar la fam a Somàlia, on la situació que es viu reclama iniciatives concretes i immediates. Així, s'ha acordat crear un compte a tal efecte a Triodos Bank (1491-0001-21-2019000526), on es podran ingressar les aportacions i la FILA 0, entregant la recaptació íntegra a l’ONG "Acción Contra el Hambre", qui es compromet a fer arribar la recaptació als campaments de refugiats fronterers del país, ja que en aquest moments és extremadament complicat actuar des de dins.

La iniciativa la promou el col·lectiu 1000 Ukemi solidaris, un grup de persones i entitats interessat en promoure petits actes i esdeveniments de caràcter solidari i/o ecològic, sense ànim de lucre. L'unic requisit que s'exigeix per unir-se a aquest grup és tenir una actitud sincera, activa i realista.

Ha confirmat la seva assisstència a l'esdeveniment una delegació de l'ONG "Acción contra el hambre".

Cartell de l'activitat

Cartell de l'activitat

Fitxer: 1000_ukemis_Somalia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 4,97 MB

Below Content Viewlet

Document Actions