Notícies

Navigation Bar

Preinscripció i matrícula a les Escoles Bressol Municipals pel curs 2018-19

Per ser admesos, els nens i les nenes han d’haver complert, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs.

Above Content Body

Content Core

Del 30 d'abril a l'11 de maig de 2018 tindran lloc les preinscripcions a les escoles bressol municipals. En principi, totes les famílies amb fills/es en edat d'accedir a l'educació infantil han d'haver rebut una comunicació de l'Ajuntament de Premià de Dalt en què se les informa d'una banda de la jornada de portes obertes del proper 16 d'abril, de les dares de preinscripcions i de la possibilitat de demanar hora amb ambdues escoles per a concertar entrevista i visitar-les en horari de matí el 19 d'abril amb cita prèvia.

L’oferta de places és limitada i aquesta es distribuirà en funció de la demanda, el barem de punts i les possibilitats dels centres. El full de preinscripció el podreu obtenir a la pàgina web de la Generalitat, o bé, us el facilitarem a partir del dia 2 de maig, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i en aquest web institucional.

Des de la regidoria d'Ensenyament es recomana a les famílies que visitin els dos centres del municipi encara que es tingui preferència per un d’ells. L’adreça dels dos centres és:

EBM Cristòfol Ferrer

Ctra. Enllaç 37 (al costat CAP)
Tel. 93 693.15.70

EBM Santa Anna-Tió

Av. Girona 33-35 (cantonada Via Primilia)

Tel. 93 693.15.71

CALENDARI

PREINSCRIPCIONS DEL 30 D'ABRIL AL 11 DE MAIG
EXPOSICIÓ LLISTES AMB BAREM 22 DE MAIG 
PERÍODE DE RECLAMACIÓ DE LA PUNTUACIÓ  23, 24 i 25 DE MAIG
SORTEIG PÚBLIC DE DESEMPAT 25 DE MAIG *
PUBLICACIO DEFINITIVA D'ALUMNES ADMESOS 1 DE JUNY
MATRICULACIÓ DEL 4 AL 8 DE JUNY
* El sorteig es farà a les 10.00h a la sala de plens de l'Ajuntament
  • S’efectuarà el sorteig públic per tal de determinar l’ordre de la llista en cas d’empat segons indica el Departament d'Ensenyament.

  • L’ordre de preinscripció no és criteri d’admissió. L’admissió es farà d’acord amb la demanda, el barem de punts, l’ordre de desempat segons sorteig i les possibilitats dels edificis.

  • L’alumnat que no formalitzi la matrícula o no aporti la documentació en el període establert es considerarà que renuncia a la plaça adjudicada.

Important!

Descarregueu-vos la comunicació de la Regidoria d'Ensenyament on trobareu de forma detallada la documentació identificativa a presentar; els criteris de puntuació i tot el que fa referència al procés de preinscripció i matrícula a les Escoles Bressol Municipals pel curs 2018-19. Cliqueu a la imatge.

Normativa

Decret del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Preinscripció i matrícula curs 2018-19.

 

Below Content Viewlet

Document Actions