Notícies

Navigation Bar

Posem en marxa un assessorament jurídic gratuït especialitzat en violència masclista

A partir del mes d’octubre i durant un any, a càrrec d’una advocada especialitzada.

Above Content Body

Content Core

Davant l’increment dels casos de violència masclista, Acció Social ha optat per oferir a les dones un servei municipal i gratuït d’assessorament jurídic especialitzat ja que tant la Diputació de Barcelona com el Ministeri d’Igualtat ho subvencionen.

L’objectiu és evitar la  demora de les consultes jurídiques als serveis especialitzats del Maresme. Es donarà un servei d’assessorament jurídic de forma prioritària davant l’emergència en situacions de violència masclista.

L’Ajuntament ha contractat una jurista especialitzada ja que no disposa de recursos jurídics municipals. El servei s’adreça a dones que pateixen violència, és gratuït i oferirà un assessorament jurídic urgent al municipi a càrrec de l’advocada Emma Roig, amb més de 12 anys d’experiència a l’Ajuntament d’Argentona.

El servei es prestarà durant un any a partir d’octubre, els divendres de 9 a 12 h. El lloc d’atenció serà al departament municipal d’Acció Social, a la plaça Mil·lenari, 5. Per a reservar hora, cal trucar al telèfon 93 693 15 91.

Below Content Viewlet

Document Actions