Notícies

Navigation Bar

"Posa't la Gorra!" 2012

Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants amb càncer, "Posa't la Gorra!" 2012 a Barcelona

Above Content Body

Content Core

15 de desembre, Posa't la gorra, al Zoo de Barcelona

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) organitza la dotzena edició de la Campanya Posa’t la Gorra! dirigida a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil. Podeu llegir els detalls de la campanya en aquesta nota de premsa de l'associació que publiquem per col·laborar en la difusió de la convocatòria.

L’AFANOC ha fet molta feina en els prop de vint-i cinc anys que fa que treballa per millorar la qualitat de vida els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i han estat moltes les fites aconseguides, però la més important ha estat la de posar en funcionament La Casa dels Xuklis, que en el seu primer any de funcionament, ja ha donat servei a més de 120 famílies!

La campanya de sensibilització Posa’t la Gorra!, va destinada a donar a conèixer la realitat de totes aquestes famílies i a obtenir recursos per poder mantenir aquesta gran casa d’acollida i garantir els serveis que s’ofereixen.

La gorra, símbol de solidaritat amb tots ells, és l’element imprescindible per participar de la festa i amb els anys ha anat canviant de color. En l’anterior edició es va estrenar, per primera vegada, un disseny estampat i colorista per presentar els Xuklis, per identificar l’AFANOC en la seva nova etapa a la casa i va ser un èxit! Ara l’AFANOC, en el seu afany innovador, vol convidar dissenyadors de renom que aportin una nova visió i un nou estil a la gorra. Inicia doncs aquesta nova etapa de la mà de Jordi Labanda!

La gorra donarà l’entrada al Parc Zoològic de Barcelona el proper dia 15 de desembre a tots els nens i nenes de 0 fins a 18 anys, els adults amb la gorra gaudiran del 50% de descompte en l’entrada del Zoo.
Gràcies a l’ajut d’escoles, empreses, institucions, mitjans de comunicació, personatges populars i un nombrós grup de voluntaris/es, la darrera edició es van distribuir prop de 40.000 gorres!

Per tot això, des de l’AFANOC us demanem un any més el vostre suport! Ajudeu-nos a que aquest 15 de desembre, el Zoo de Barcelona torni a estar ple de gorres i veniu a celebrar amb nosaltres els 12 anys de la festa amb tots els infants, famílies i amics. Aquest any comptarem amb la periodista Mònica Terribas com a conductora de l’acte i la col·laboració del grup de teatre Comediants, a més dels nostres tallers i moltes sorpreses més!
Gràcies per ser-hi!! Us hi esperem a tots!!

Per a més informació:
AFANOC
Telèfon 93 237 79 79.

Below Content Viewlet

Document Actions