Notícies

Navigation Bar

Portes obertes als centres educatius del municipi

Les escoles i instituts de Premià de Dalt organitzen les jornades de portes obertes com a inici del procés de preinscripció escolar al curs 2024-2025.

Above Content Body

Content Core

Els centres educatius ja comencen a preparar el proper curs 2024-2025 amb jornades de portes obertes, majoritàriament amb visites concertades, per ensenyar a les famílies el centre i explicar el procés de preinscripció i matriculació. Escoles i instituts ja estan organitzant les Jornades de Portes Obertes que es fan abans del procés de preinscripció del proper curs 2024-25, perquè les famílies pugueu visitar-los.

En un moment tant important com és el fet d’escollir el centre educatiu pels vostres fills i/o filles, des de l'Ajuntament recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant els dies de Portes Obertes que ofereixen els centres educatius del municipi.

Aprofiteu el moment per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsa cada centre, així com també quines metodologies d’aprenentatge que estan portant a terme.

Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa de cada centre, informant-se del funcionament de l’associació de mares i pares, o famílies, de la participació en el consell escolar de centre, quines activitats complementàries s’hi ofereixen.... I tota aquella informació que considereu important per l'escolarització dels vostres infants.

 

Portes obertes

  • Institut Escola Santa Anna, dilluns 19 de febrer de 9 a 11 h i de 15 a 17 h. Cal fer inscripció prèvia
  • Institut Valerià Pujol, dimarts 20 de febrer de 17 a 19 h
  • Krisol Waldorf Maresme, dissabte 24 de febrer de 10 a 15 h
  • Escola Marià Manent, dilluns 26 de febrer a les 15.15 h
  • Escoles Bressol Municipals, dilluns 15 d'abril de 17.30 a 19 h

 

Calendari de preinscripció escolar

Educació infantil (3-6 anys), educació primària i educació secundària obligatòria

 

Presentació de sol·licituds:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

 

Matrícula:

  • Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 18 al 26 de juny

 

Below Content Viewlet

Document Actions