Notícies

Navigation Bar

Places disponibles a l'activitat gratuïta de Biodansa en família

La 1a sessió és el dimecres 5 d'octubre, al gimnàs de l'Institut Escola Santa Anna de Premià de Dalt.

Above Content Body

Content Core

La biodansa en família és un espai de trobada afectiva de mares, pares, tutors/es, filles i fills.  La música, el moviment i el joc condueixen als infants per un món ple de sorpreses on expressar, compartir i aprendre formen part de la descoberta dels seus potencials. Les famílies participen d’ aquest aprenentatge reforçant els vincles afectius i facilitant noves formes de relacionar-se.

Durant les sessions es proposen exercicis i danses sense coreografies, perque cada participant pugui explorar diferents possibilitats de moviment des de la seva manera de sentir, en llibertat.  

Les sessions tenen una durada aproximada d’una hora. Hi ha una part més activa i una més calmada, perquè tant els infants com els adults que els acompanyen puguin gaudir d’aquest espai compartit.

Per la pràctica de biodansa no és necessari saber ballar.

 

 

 

Els tallers de Biodansa són gratuïts, i s'adrecen a famílies amb infants de 2 a 5 anys. S'han programat 4 sessions a l'Institut Escola Santa Anna, impartides per l'Elena Lázaro:

  • Dimecres 5 d'octubre
  • Dimecres 19 d'octubre
  • Dimecres 26 d'octubre
  • Dimecres 2 de novembre

Totes les sessions tenen lloc a les 5 de la tarda.

Com us hi heu d'inscriure?

Enviant un WhatsApp al telèfon 674 951 891.

Al novembre, 2a programació de Biodansa en família a Can Figueres

També s'han programat sessions a l'auditori de Can Figueres, a partir del dia 9 de novembre. En aquest cas els tallers són per a infants de màxim 3 anys (que caminin) amb les seves mares i/o pares. Es faran a les 5 de la tarda i són gratuïts.

Below Content Viewlet

Document Actions