Notícies

Navigation Bar

PIMEComerç donarà suport al comerç de Premià de Dalt

La trobada va tenir lloc a l'Ajuntament amb l'assistència del president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès.

Above Content Body

Content Core

El 3 de juny es va celebrar l'acte oficial de l'acord pel qual PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord donarà suport a l'Ajuntament de Premià de Dalt per tal d’acompanyar al comerç del municipi i enfortir l'associació de comerciants de Premià de Dalt, creada l'any 2020.

A l'acte, que s'ha dut a terme a l'Ajuntament de Premià de Dalt, han assistit el regidor de Promoció de la Vila i Desenvolupament Local, Carles A. Medina; el president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, així com membres de la junta directiva de l'Associació El Nostre Comerç, i de l'àrea tècnica tant de l'ajuntament com de PIMEComerç.

La Taula de Comerç de Premià de Dalt la conformen els membres de la junta directiva de l'entitat, així com per la regidoria de Promoció Econòmica i la coordinadora territorial de PIMEComerç, i és l'eïna per treballar de forma conjunta pel comerç del municipi.

Pròximament s’espera que l'entitat presenti als seus socis el nou pla de treball 2021 a l'Assemblea Ordinària Anual. L'entitat ja compta actualment amb una pàgina web desenvolupada el 2020 amb el suport del consistori que funciona com un market place del municipi.

Below Content Viewlet

Document Actions