Notícies

Navigation Bar

Petita mostra audiovisual del 25è aniversari de l'Aula Municipal de Dansa

La seva directora, Anna Mir, va rebre el Premi Carmina coincidint amb la gala de celebració d'aquest aniversari tan especial

Above Content Body

Content Core

Dissabte 22 de novembre, la Sala Sant Jaume de la Societat Cultural Sant Jaume va omplir-se de gom a gom per presenciar la gala que commemorava els vint-i-cinc anys de l'Aula Municipal de Dansa. Acompanyades de la Mari Puri, la mascota de l'escola, els i les alumnes que durant tots aquests anys han passat pel centre es van poder fer una foto amb aquesta hipopòtam de color rosa vestida amb tutú que tantes vegades els ha acompanyat en les seves classes.

A banda, en el mateix acte, la directora de l'Aula, Anna Mir, rebia el Premi Carmina, el reconeixement que cada dos anys atorga el Consell Municipal de Cultura. Enguany el Consell ha distingit l'Anna Mir en reconeixement a tota  la seva trajectòria professional i per la seva implicació al capdavant de l'Esbart l'Espolsada, treballant en favor de la cultura popular i tradicional a Premià de Dalt.

El Carmina neix com una iniciativa del Consell Municipal de Cultura amb la voluntat de ser un reconeixement a la dedicació i treball continuat de persones i entitats relacionades amb l'àmbit cultural de Premià de Dalt. L'anterior persona que el va rebre, en aquella ocasió a títol pòstum, va ser en Lluís Marquet.

Below Content Viewlet

Document Actions