Notícies

Navigation Bar

Per Setmana Santa torna el Divertit!

Del divendres 30 de març al diumenge 1 d’abril al pavelló poliesportiu municipal acull el festival de la infància i la joventut

Above Content Body

Content Core

El pavelló poliesportiu municipal torna a acollir el festival de la infància i la joventut de Premià de Dalt, amb tres tardes durant la Setmana Santa plenes d’activitats coordinades per la Regidoria d’Ensenyament, amb la col·laboració de Llet Nostra, Carns Laura, Mòbil Parc, Illa Fantasia i el DISA, el Centre de Distribució Solidària d’Aliments.

El pavelló estarà obert de 17.30 a 20.30h i com a novetat respecte altres edicions, aquesta tindrà inflables nous, Gran Prix, Gira salta, karaoke, taller de vaixells de paper, jungantots, scalèxtric, trencaclosques, jugacirc… i un photomaton solidari. Per a utilitzar el photomaton cal portar algun aliment o bé donar 1€ que es destinarà íntegrament al Banc d’Aliments. El Divertit també tindrà servei de bar i cafeteria mitjançant Carns Laura. L'entrada al fetival tindrà un preu de 4€.

El fi de festa diumenge 1 d’abril serà a càrrec del grup d’animació infantil “Set de So”, a les 19.00h. Entre les persones assistents, es farà el sorteig d’unes entrades per al parc Aquàtic Illa Fantasia. 

 

Below Content Viewlet

Document Actions