Notícies

Navigation Bar

'Per Nadal, un regal' del 17 de desembre al 5 de gener de 2008, a la Biblioteca

La Biblioteca Jaume Perich regala el llibre “8 contes de Nadal” de Pere Calders als seus usuaris

Above Content Body

Content Core

Aquest Nadal, la Diputació de Barcelona obsequia amb el llibre “8 contes de Nadal” de Pere Calders, a totes aquelles persones que facin ús del servei de préstec de la Xarxa de Biblioteques Municipals dins la campanya “Per Nadal, un regal”. Per aquesta ocasió s'ha fet un tiratge de 110.000 exemplars que es repartiran equitativament entre les 183 les biblioteques de la Diputació. Entre aquestes biblioteques hi ha la de Premià de Dalt.
Els contes que integren aquest recull es van publicar entre el 1955, a ‘Contes de la veritat oculta' i 1992 en ‘L'honor a la deriva'. En aquests contes Pere Calders fa un ús intencionat i subtil de la fantasia i d'altres ingredients tan característics en la seva obra con són la tendresa, l'humor i l'absurd.
Pere Calders (Barcelona 1912-1994) és un dels escriptors més llegits de la literatura catalana. El 1964 va guanyar el premi Sant Jordi per ‘L'ombra de l'atzavara', el 1986 va ser Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i el 1993 va ser distingit amb el Premi Nacional de Periodisme.
La Biblioteca Jaume Perich ha regalat en anys anteriors en la campanya ‘Per Nadal, un regal' els llibres ‘El senyor Re sostingut i la senyoreta Mi bemoll' de Jules Verne i ‘El conte de Nadal de l'Auggie Wren' de Paul Auster.

Below Content Viewlet

Document Actions