Notícies

Navigation Bar

'Origami il·luminat' és el nou BiblioLab de la Biblioteca Jaume Perich

S’adreça a nens i nenes a partir dels vuit anys i es farà el 10 de desembre a la tarda. Cal que us hi apunteu abans.

Above Content Body

Content Core

‘Origami il·luminat’ és el nou BiblioLab que es farà dijous 10 de desembre a les 17.30 hores a la tarda a la Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt.

El taller gratuït s’adreça a famílies amb nens i nenes a partir de vuit anys. Els assistents podran aprendre la tècnica de l’origami o papiroflèxia, un art originari del Japó, que consisteix en el plegat del paper sense utilitzar ni tisores ni enganxa per obtenir figures amb formes variades, moltes de les quals podrien considerar-se escultures de paper. Els participants però també podran experimentar amb circuits elèctrics que serviran per il·luminar les figures que creïn.

Inscripcions prèvies

Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer a la mateixa biblioteca, per telèfon (937 51 47 71) o per correu electrònic

Què és BiblioLab?

És un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laborador obert a la ciutadania.

Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferents branques del coneixement, en moltes d’elles el factor tecnològic té un paper important com a eina vehicular. Així es podran desenvolupar projectes purament tecnològics però també  projectes científics i socials (nutrició, agricultura, astronomia, natura, etc.), projectes artístics (la música, les arts plàstiques o l’artesania) i projectes relacionats amb la lectura i l’escriptura, l’essència de les biblioteques.

Below Content Viewlet

Document Actions