Notícies

Navigation Bar

Organitzem una conferència - debat virtual sobre com fer front a la crisi post Covid-19

El consultor Xavier Marcet donarà eines a les empreses i professionals de Premià de Dalt per fer front a la crisi fruit de la pandèmia en una activitat virtual que es farà a través de l'aplicació Zoom

Above Content Body

Content Core

El Club Emprèn aposta per la formació i Seguim apostant per la formació i la informació d'aquelles persones expertes que ens poden parlar dels efectes però a la vegada de les solucions d'aquest episodi. En aquesta ocasió, es reflexionarà sobre alguns dels escenaris que els professionals han d’afrontar en el món post-coronavirus i veure alhora la finestra d'oportunitat que s'obre amb aquest nou panorama.

El conferenciant serà en Xavier Marcet, reconegut i prestigiós consultor especialitzat en estratègia, innovació i transformació per a empreses, administracions i universitats. També CEO, president de Lead to Change i membre del Consell d'Administració de diverses empreses, així com responsable de diversos projectes públics i universitats. A més, ha treballat a nivell internacional en més de 20 països i és autor de 3 llibres i col·laborador de "La Vanguardia".

El fil conductor de la xerrada és repensar capacitats per crear noves oportunitats; saber combinar mirades expertes amb mirades transversals per adaptar-nos millor a un món que en el context de la pandèmia apareix més volàtil que mai. 

La idea és definir estratègies adaptatives per a les persones i les organitzacions basades en una nova sincronia entre capacitats i oportunitats. Segons Marcet, el món canvia, tenir talent vol dir saber adaptar coneixements i habilitats per a crear un nou valor ajustat a nous contextos. El canvi real sempre són les persones en transició. 

La xerrada i debat es realitzarà el proper dijous 19 de novembre, de 9 a 10 del matí, a través de la plataforma zoom.us. Aquest sistema permetrà les persones assistents debatre directament amb el ponent en relació a la situació tractada. Aquesta activitat és gratuïta, i per poder-hi accedir, és imprescindible registrar-se prèviament, per telèfon al número 93 693 15 90 o per correu electrònic al Club Emprèn

 Cliqueu a la imatge.

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions