Notícies

Navigation Bar

Oncolliga ja té seu a Premià de Dalt

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha subscrit un conveni de col·laboració amb aquesta fundació

Above Content Body

Content Core

Oncolliga Premià de Dalt, nova seu La Fundació Lliga Catalana d´Ajuda Oncològica (Oncolliga) presentava el passat dissabte presentarà 26 de febrer a Vilassar de Dalt, les seves quatre noves seus a la comarca del Maresme, entre les quals hi ha la de Premià de Dalt, amb la presència de la regidora de Salut de l´Ajuntament d Premià de Dalt, Carolina Mateo, i el representant d'Oncolliga al municipi, Carles Ramon. L´acte, celebrat al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, va servir per donar a conèixer la Fundació Oncolliga i les seves noves seus a Alella, Cabrils, Premià de Dalt i Vilassar de Mar, adreçades a pacients i familiars dels afectats, i a totes les persones interessades.

Serveis

A partir d´ara, Premià de Dalt gaudirà dels serveis d´Oncolliga a través de “Vilassar de Dalt contra el Càncer”, una fundació de la comarca amb què Oncolliga fa dos anys que hi col·labora. L´objectiu prioritari és donar suport psico-social i psico-oncològic a totes aquelles persones que pateixen una malaltia oncològica i a les seves famílies.

També a partir del 15 de març Oncolliga estrenarà un portal web des del qual es podran visualitzar tant els serveis com tot allò que es vulgui consultar.

Below Content Viewlet

Document Actions