Notícies

Navigation Bar

Òmnium Cultural estrena la campanya "Un país normal"

Entre altres accions, s'ha començat a fer bustiada amb fulls informatius i en el minut 17:14 del partit Barça-Real Madrid es va desplegar una pancarta

Above Content Body

Content Core

Un país normal (Òmnium Cultural)La campanya impulsada per Òmnium Cultural “Un país normal” començava dissabte 26 d'octubre amb una bustiada massiva i simultània arreu del país. Un miler de voluntaris han repartit 500.000 fulls volants en una seixantena de poblacions catalanes, amb l'objectiu d'apuntalar l'exercici del dret a decidir de Catalunya.

Els fulls volants de la campanya “Un país normal” difonen arguments diversos i en positiu, amb lemes inicials com: “és normal voler un país normal”, “és normal que un país decideixi la seva educació” o bé “és normal que la gent pugui dir el que pensa”. Així, volen combatre els arguments de la por i enfortir un debat democràtic i plural al voltant de la consulta sobre la independència de Catalunya.

Els voluntaris i voluntàries que han participat en la bustiada, que havien rebut formació prèvia, han estat coordinats per una trentena de comitès locals. Aquesta acció d'abast nacional donarà pas a d'altres accions locals de proximitat, que volen implicar entitats i persones d'arreu del territori. La campanya “Un país normal” serà l'activitat principal d'Òmnium Cultural per aquest final d'any i pel 2014.

recurs, un país normal Camp Nou, pancarta "Un país normal"

Below Content Viewlet

Document Actions