Notícies

Navigation Bar

Obertes les inscripcions al nou curs de Teatre Musical

El reconegut actor Carlos Gramaje (Dagoll Dagom) imparteix classes de Teatre Musical, Gòspel familiar i activitats puntuals a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

L'actor de Dagoll-Dagom ofereix una àmplia oferta formativa a l'Escola Municipal de Música de Premià de Dalt. Concretament, Teatre Musical per a nens/es de 5 a 7 anys, de 8 a 10 anys ('Annie') i per a joves d'entre 12 i 16 anys ('Rent'). Les classes dels més petits tenen lloc els divendres de 17 a 18.30 hores, i dels que tenen entre 8 i 10 anys, els dilluns de 17 a 18.30 hores. Finalment, els joves que treballaran l'obra 'Rent' faran classe els dilluns de 19 a 20.30 hores.

Pel que fa al Gòspel Familiar, en Carlos Gramaje us proposa reforçar vincles entre pares i fills a través de cançons carregades d'energia i ritme, coreografiades i lligades amb una senzilla historia on els nens i pares teatralitzen un acord mutu, reforçant la confidència més enllà de l'amor, facilitant així una comunicació i enteniment més fàcil cap al terreny lúdic de les següents etapes de la vida. Les classes es faran els divendres de 17.15 a 19 hores.

A part d'aquestes classes, Gramaje també imparteix activitats puntuals com ara tècnics, cant modern o cursos intensius a l'estiu (juliol i agost).

On us heu de matricular?

A l'Escola Municipal de Música els dilluns de 17 a 18.30 hores. La matrícula és gratuïta.

 

Below Content Viewlet

Document Actions