Notícies

Navigation Bar

Obertes les inscripcions a la 1a Jornada de Capacitació Empresarial del Club Emprèn

Amb el títol, 'Els reptes de les empreses davant la Covid', la jornada serà a càrrec d'en Xavier Marcet

Above Content Body

Content Core

La 1a Jornada de Capacitació Empresarial tindrà lloc el dijous 19 de novembre, a les 9 del matí, i està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i el Club Emprèn. L'esdeveniment serà a càrrec d'en Xavier Marcet, format en postgrau a les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i amb una llicenciatura anterior en Història per la UAB. La jornada de capacitació tindrà una durada de 45 minuts i es farà telemàticament, mitjançant l'aplicació Zoom.

Temes a tractar:

  • La realitat actual en el món empresarial
  • Com enquadrar les empreses en aquesta crisi
  • Cap a on anem
  • Canvis globals que ens esperen

 

Trajectòria professional del consultor Xavier Marcet

Des de 2002, ttreballa ajudant empreses, universitats i administracions a desplegar models d'innovació orientats a obtenir resultats. Anteriorment va ser Cap de Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, director de la Global University Innovation Net, i director general de l'empresa Localret. Ha desenvolupat consultories internacionals en més de 20 països d'Europa i Amèrica, en empreses com HP, Sony, Arauco, Grup Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat.

Presideix Lead to Change (Barcelona - Madrid - Boston i Santiago de Xile) que són empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació i 8Wires, una start up sobre Big Data i Management. Des de 2019 presideix l'Euncet Business School i l’Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya (IACC). Així mateix, és president fundador de la Barcelona Drucker Society. És professor de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona School of Management) i imparteix nombroses conferències a l' any sobre temes d'innovació i emprenedoria, així com classes a diferents escoles de negoci i universitats d´Espanya i Llatinoamèrica.

Els seus últims llibres publicat són "Coses que aprenem després" (Plataforma Editorial, 2010), "Innovació Pública" (RIL Ed. 2013) i "Esquivar la Mediocritat "(Plataforma Editorial 2018). És col·laborador habitual per temes de management de  La Vanguardi. POdeu llegir els seus darrers escrits al seu blog  o al web Sintetia.

Inscripcions

Mitjançant correu electrònic al Club Emprèn

Per telèfon, trucant al 93 693 15 90 

 

Below Content Viewlet

Document Actions