Notícies

Navigation Bar

Oberta la convocatòria per als ajuts de lloguer de la Generalitat a persones joves

La convocatòria per als ajuts de lloguer a persones joves s’adreça a persones menors de 35 anys amb residència legal a Catalunya. Es poden presentar les sol·licituds fins al 5 d’abril de 2023.

Above Content Body

Content Core

Ja està oberta la convocatòria per als ajuts de lloguer per a persones joves, una ajuda destinada a totes aquelles persones menors de 35 anys que tinguin residència legal a Catalunya. Per poder optar a aquesta ajuda cal haver ingressat durant l’any 2021 una quantitat inferior als 23.725,79 €. L’import màxim de lloguer s’ha establert per demarcacions i, en el cas de l’Àmbit Metropolità de Barcelona (Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental) s’ha estipulat en 950 € per als lloguers i els 450 € per habitació. 
 
L’esforç per poder pagar el lloguer determinarà l’import de la subvenció, partint d’un 20% de l’import de la renda de lloguer anual quan l’esforç per pagar el lloguer sigui igual o inferior al 30% dels seus ingressos. S’ha establert un límit de 3.000 € anuals per habitatge i un mínim de 240 €. 
 
Es poden presentar les sol·licituds fins al 5 d’abril de 2023. Per consultar aquesta convocatòria es pot visitar el portal web d’Habitatge, a l’apartat de convocatòries. Per obtenir informació sobre els ajuts i assessorament sobre el tràmit telemàtic es pot trucar al telèfon 012, d’atenció ciutadana.

 

Below Content Viewlet

Document Actions