Notícies

Navigation Bar

Obert el termini de presentació de sol·licituds per a beques menjador del curs escolar 2021-22

Del 26 d'abril al 20 de juny de 2021, ambdós inclosos. Les sol·licituds es poden presentar per instància telemàtica.

Above Content Body

Content Core

L'Ajuntament informa que del 26 d'abril fins al 20 de juny s'obre la convocatòria per sol·lictar les beques del servei de menjador escolar per al curs 2021/22. Les ajudes s'adrecen als cursos des de P3 fins a Educació Secundària Obligatòria dels alumnes escolaritzats a Premià de Dalt o empadronats a Premià de Dalt i escolartitzats al Maresme. 

La presentació de sol·licituds es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica. Cal presentar una instància genèrica amb la qual s’ha d'adjuntar la sol·licitud de “Beca menjador curs 2021-22” omplerta, aportant tota la documentació corresponent i degudament signada. Només en el supòsit de persones que no tinguin mitjans per a presentar-les de forma telemàtica, també es poden presentar de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), però cal demanar cita prèvia, ja sigui per internet o per telèfon al número 93 693 15 15.

Respecte al curs passat, hi ha alguns canvis que afecten les famílies amb custòdies compartides.

  • El departament només vol 1 sol·licitud per família (com en les matricules escolars). Així doncs, els pares en situació de separació s'hauran de posar d'acord per fer el tràmit. No s'haurà de marcar res de custòdia. En cas que es demanin 2 sol·licituds per separat el departament determinarà què fer en cada cas. Només es marcarà custòdia en els casos que :
  • En cas que només 1 dels progenitors la demani (pq l'altre no la vol) pot fer-la, però s'haurà de marcar si és custòdia compartida o custòdia total
  • En el cas monoparental (no existeix l'altre pare/mare o defuncions) es posaria monoparental.
  • Sempre que només hi hagi 1 progenitor s'haura de marcar una d'aquestes tres caselles :  -custòdia compartida /total/monoparental.

 

Documentació necessària per presentar electrònicament:

  • Document de Sol·licitud de la beca CCM1  (la sol·licitud del CCM cal que estigui emplenada correctament i signada, per això cal descarregar-la a l'ordinador,  GUARDAR i enviar l'arxiu guardat a través de la seu electrònica juntament amb la resta de documentació que es demana).
  • NIF/NIE de tots els membres de la unitat familiar.
  • En el cas que els menors no tinguin NIF/NIE, cal presentar llibre de família.
  • Volant de convivència (només per les famílies que els menors estiguin escolaritzats a Premià de Dalt però visquin a altres municipis).
  • Certificat de Renda Garantida de Ciutadania  (només per a les famílies que els menors estiguin escolaritzats a Premià de Dalt però visquin a altres municipis).

 


DOCUMENTS D'INTERÈS:

Bases de les beques menjador

Sol·licitud CCM1

Instància genèrica

Cita prèvia amb l'OAC

 

Below Content Viewlet

Document Actions