Notícies

Navigation Bar

Obert el període de consulta i reclamacions al cens electoral per a les eleccions de diputats al Parlament Europeu

La consulta i reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a del 7 al 14 d'abril

Above Content Body

Content Core

eleccions 1Per mitjà del Reial decret 213/2014, de 31 de març, s’han convocat les eleccions de diputats al Parlament Europeu. La jornada electoral es celebrarà el 25 de maig de 2014. I, a partir del dilluns dia 7 i fins al 14 d’abril es pot consultar i presentar reclamacions al cens a l’Ajuntament.
La consulta i reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. S’estimaran per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 15 d’abril, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran per a futures eleccions.

Les consultes i reclamacions al cens es poden fer a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament (Plaça de la Fàbrica, 1): del 7 al 14 d’abril, de dilluns a divendres, als matins, de 8:00 a 14:00 hores, i a les tardes els dilluns i dimecres de 16:30 a 18:30hores.

El cens electoral conté els moviments realitzats al padró d’habitants fins al 28 de gener dels electors nacionals i dels ciutadans de la Unió Europea que hagin manifestat l’exercici al dret de sufragi, que resideixen a l’estat, amb majoria d’edat en la jornada electoral.

Per a més informació:

Contacteu amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h i 16 a 18h).

Vot per correu
Els electors residents a l’estat que estiguin interessats en emetre el vot per correu ja poden demanar-ho davant de qualsevol oficina de Correus. S’ha de fer personalment, amb l’exhibició de l’original del seu document acreditatiu d’identitat. En cas de malaltia o incapacitat, s’ha de fer per mitjà de persona autoritzada notarialment. En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació de l'Oficina del Cens Electoral (OCE).

Below Content Viewlet

Document Actions