Notícies

Navigation Bar

Noves mesures restrictives del 15 al 22 de juliol a tot Catalunya

Els principals canvis respecte de les anteriors resolucions afecten l’horari de les activitats, l’accés a espais públics i les reunions socials, entre d’altres.

Above Content Body

Content Core

Amb la intenció de limitar la mobilitat i els contactes, sobretot en aquelles activitats socials que s’han vist més problemàtiques pel seu incompliment a les mesures i recomanacions actuals, a partir del 15 de juliol entren en vigor noves mesures per prevenir els contagis de COVID-19 i l’impacte negatiu de la variant delta. Els canvis substitueixen la normativa anterior i, en tot cas, seran revisables en funció de la situació epidemiològica, assistencial i de cobertura vacunal de la població.

Les mesures preveuen la tornada de certes limitacions a conseqüència de les actuals dades de la pandèmia a Catalunya. Els principals canvis respecte de les anteriors resolucions afecten l’horari de les activitats, l’accés a espais públics i les reunions socials, entre d’altres

Trobades socials de 10 persones màxim

Des d'aquest dijous 15 de juliol, el límit torna a ser de 10 persones no convivents, tant en espais públics com privats.El govern ha justificat aquesta restricció de drets fonamentals per la necessitat de combatre l'expansió "explosiva" dels contagis de Covid-19 les darreres setmanes.

El TSJC hi ha donat suport en considerar-la "imprescindible, adequada i proporcionada" per mirar d'aturar la propagació del coronavirus. També, pel mateix motiu, a la limitació de l'accés a espais públics com parcs i platges entre les 00.30 i les 6.00 del matí.

A la resolució, a més, es recomana que es restringeixin tant com sigui possible les trobades socials i familiars en espais tancats.

 

 


 

RESOLUCIÓ SLT/2212/2021, de 13 de juliol, per la qual es modifica la Resolució 2147/2021, de 8 de juliol, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya

Below Content Viewlet

Document Actions