Notícies

Navigation Bar

Nova reunió dels alcaldes de Premià de Dalt i Vilassar de Dalt per avançar en la mancomunació de serveis

Above Content Body

Content Core

Reunió amb Vilassar de Dalt (16 d'abril)El 28 de juny de l’any passat es va produir la primera presa de contacte entre les dues poblacions, i també la de Cabrils, amb la voluntat d’estudiar la possibilitat de mancomunar serveis en les àrees de seguretat, escoles bressol, escoles de música, tinença responsable d’animals de companyia, atenció social...

El passat 16 d’abril l’Ajuntament de Premià de Dalt va ser l’escenari d’una nova trobada entre ambdós municipis, en aquesta ocasió centrada en la col·laboració policial. Concretament, els alcaldes de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt, Xavier Godàs i Joan Baliarda, respectivament, i el regidor de Governació, Adolfo Trobalón, encapçalaven la reunió en què també van participar els caps de les dues policies locals.

La comissió ha de valorar la possible col·laboració policial a través dels mitjans humans i logístics per tal d’optimitzar els recursos existents a un i altre poble i fer un salt qualitatiu quant a seguretat ciutadana tant a Premià de Dalt com a Vilassar de Dalt.
Les trobades tenen caràcter periòdic i la propera està prevista per a finals de maig.

Below Content Viewlet

Document Actions