Notícies

Navigation Bar

Nova restricció del trànsit rodat al voltant de l’Escola Marià Manent

L’Ajuntament recomana que només un adult de la família acompanyi els nens i nenes, per evitar aglomeracions, i que es desplacin als centres escolars a peu o en bicicleta

Above Content Body

Content Core

 

S’amplia l’horari dels dos talls de circulació ja establerts inicialment des de dilluns 14 de setembre, data de l'inici del curs escolar 2020-21, a l’avinguda Caritat i a la connexió entre els carrers Pic Carlit i Anselm Clavé, i a partir d’ara ambdós també es tancaran a l’hora d’entrada i sortida de l’escola al migdia per tal d’evitar aglomeracions deixant lliures de cotxes les dues vies.

L’Ajuntament està adaptant els accessos de l’alumnat a l’Escola Marià Manent a les restriccions per la Covid-19 per a garantir la plena seguretat d’alumnes i famílies que els acompanyen. Les actuacions tenen per objectiu guanyar més espais davant del centre perquè es pugui respectar la distància de seguretat en l'entrada i sortida d'alumnes.

En aquest sentit, els talls de circulació a l’avinguda Caritat i a la connexió de Pic Carlit amb Anselm Clavé també es faran de 12.15 a 12.45 h i de 14.45 a 15.00 hores per a garantir la seguretat dels alumnes que dinen a casa i no al centre, i que per tant surten i entren en aquesta franja horària. Amb aquesta nova actuació, es consolida el voltant de l'Escola Marià Manent com a zona segura. Pel que fa a l'Escola Santa Anna, el torrent de Santa Anna, principal accés al centre, queda lliure de vehicles perquè ja es tallava la circulació una mica més amunt del camí del Mig, permetent únicament el pas a veïns/es. Tanmateix, aquests dos primers dies, el tancament de carrer s'ha fet des del camí del Mig per a reforçar les indicacions a tothom.

Cal recordar que l'Ajuntament recomana que només un adult de la família acompanyi els nens i nenes a escola, per evitar aglomeracions, i que es desplacin als centres escolars sempre que sigui possible, a peu o en bicicleta.

Agraïm per endavant la comprensió del veïnat.


 

ESCOLA MARIÀ MANENT

 

ESCOLA SANTA ANNA

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions