Notícies

Navigation Bar

Nova convocatòria del programa de parelles lingüístiques

Vols fer de voluntari o d'aprenent lingüístic a Premià de Dalt?

Above Content Body

Content Core

VxLNecessiteu millorar el català que parleu? Voleu ajudar algú a millorar el català que parla?
L'Oficina de Català de Premià de Dalt us convida a participar al programa VxL (Voluntaris per la Llengua). Si  sou majors d’edat i teniu una hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes, podeu participar al Voluntariat per la llengua. Popularment, es coneix com a parelles lingüístiques l'acció en què una persona aprenenta queda un cop a la setmana amb un voluntari catalanoparlant per parlar en català.

D'aquesta manera, l’aprenent (que ha de saber parlar ja una mica el català) millora la pronúncia i agafa més confiança i fluïdesa a l’hora de fer servir una llengua que no parla sovint o que encara no domina. El voluntari li corregeix els errors que fa, li diu aquella paraula que no li surt i l’acompanya en el seu aprenentatge de català parlat. També aprèn a mantenir el català amb una persona que encara no el domina, i a compartir la llengua de manera solidària.
Si voleu fer de voluntaris o d’aprenents lingüístics, adreceu-vos a l’Oficina de Català de Premià de Dalt (pl. del Mil·lenari, 2), envieu un correu electrònic  a l’adreça vxl.maresme@cpnl.cat amb el vostre nom i telèfon, o bé truqueu al 93 796 34 00 (pregunteu per Maite).

 

 

 

Below Content Viewlet

Document Actions