Nou curs d'al·lèrgens alimentaris el 24 i 26 de maig
Above Content Body
Content Core
La normativa vigent estableix que tot establiment que ofereixi menjars, aliments sense envasar o envasats a petició del consumidor o productes alimentaris de venda immediata és el responsable de tenir un sistema que li permeti informar els seus clients sobre els possibles al·lèrgens presents als seus plats o productes. En aquest context, la regidoria de Comerç i Consum organitza aquesta activitat els propers dies 24 i 26 de maig, de 18 a 20h, al Club Emprèn (plaça de la Vila, 1).
Objectius i programa del curs d’al·lèrgies alimentàries i intoleràncies:
- Introducció (el Pla d’al·lèrgens, normativa legal - Reglament Europeu 1169/2011.
- Al·lèrgies i intoleràncies (reaccions adverses als aliments. Què és una al·lèrgia?, substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, simptomatologia de l’al·lèrgia, tractament de l’al·lèrgia, intoleràncies alimentàries més habituals, bones pràctiques a la manipulació - disseny de menús, proveïdors, recepció de matèries primeres, emmagatzematge de matèries primeres, preparació del menjat - i bones pràctiques en servei).
- Informació al consumidor (comunicació al client i com oferir la informació).
El curs s'adreça a les empreses que tinguin personal que, per la seva activitat laboral, serveixen menjars, aliments envasats o sense envasar a petició del consumidor i productes alimentaris de venda immediata.
Com us hi heu d'inscriure?
Per telèfon al 93 693 15 90 o bé mitjançant correu electrònic.