Notícies

Navigation Bar

Neix una nova secció de la SC Sant Jaume amb l'objectiu de renovar el teatre de l'entitat centenària

Above Content Body

Content Core

Logotip nova secció de la SC Sant Jaume, "Recuperem el Teatre de Sant Jaume" La nova secció convida els veïns i veïnes de Premià de Dalt a implicar-se en el projecte de renovació del malmès Teatre de Sant Jaume. La secció duu el nom de Recuperem el Teatre de Sant Jaume i la seva primera fita és renovar les butaques de la sala.

“Recuperem el Teatre de Sant Jaume” ja ha endegat una campanya amb tres accions:

  • Recollida de diners mitjançant guardioles que es trobaran als comerços, i durant la celebració d'actes populars.
  • “Apadrina una butaca”.  Tothom qui ho vulgui podrà apadrinar una butaca (particulars o empreses) amb el merescut reconeixement.
  • Marató de Teatre. Un cap de setmana ple d'espectacles al Teatre de Sant Jaume, per tal de recollir aportacions econòmiques dels vilatans.

Els voluntaris que integren aquesta nova secció de la SC Sant Jaume consideren que cal unir esforços per a renovar un magnífic espai, el teatre, en un enclavament privilegiat i actualment en mal estat. Manifesten que “és un espai que no és de ningú perquè és de tots, i per això cal que entre tots tornem a dignificar aquesta sala per, després, gaudir-ne amb la satisfacció que nosaltres hem contribuït a fer-ho possible”.

La secció, creada per uns quants voluntaris que han recollit el sentiment de molts veïns, està oberta a tothom que en vulgui formar part. Les persones interessades en el projecte trobaran més informació escrivint a la nova entitat

Below Content Viewlet

Document Actions