Notícies

Navigation Bar

Neix Ulisses x Endofest, la fusió entre ambdós festivals

Tindrà lloc dissabte 25 de maig, a l’Espai Can Verboom de Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Neix Ulisses x Endofest, la fusió entre ambdós festivals
El cartell l'ha dissenyat Claudia Sahuquillo

El 2024 l’UlissesFest i l’Endofest uneixen forces. L’existència d’aquests dos festivals a Premià de Dalt ha estat sempre un èxit, oferint al públic els concerts d’artistes de rellevància del panorama musical català com ara Stay Homas, Julieta, Sopa de Cabra, Meritxell Neddermann, Buhos, Ginestà, Blaumut, Doctor Prats, Suu, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Miki Núñez, Triquell, Xiula, El Pot Petit, Dàmaris Gelabert...

Set anys després del primer UlissesFest, l’Ajuntament de Premià de Dalt i l’Endofest han arribat a l’acord d’unir-se per tal de garantir que l’aposta cultural i la solidària es consolidin al municipi. Des de la propera edició, que tindrà lloc el 25 de maig de 2024, els dos festivals es fusionaran per arribar encara més lluny. Per aquest motiu, el nou festival passa a denominar-se Ulisses x Endofest.

El Consistori també ha apostat de manera decidida per l’Endofest, un festival solidari ja consolidat al municipi, que pretén ajudar i donar veu a les dones afectades per la malaltia de l’endometriosi.  Aquest any, l’Endofest ha celebrat la segona edició amb un gran èxit d’assistència. La suma de les dues edicions de l’Endofest han recaptat un total de 43.511,32 €, que han estat donats íntegrament a l’Hospital Clínic de Barcelona per a destinar-los a la recerca i investigació per a pal·liar i curar els efectes d’aquesta malaltia ginecològica.

Actuacions musicals de l’Ulisses x Endofest

L’any 2024 el nou festival oferirà cinc concerts: Els Catarres, Dàmaris Gelabert, Alba Grasa, Les Coco i DJ Trapella. L’esdeveniment també acollirà xerrades, espai de market i de gastronomia.

Aquest divendres 22 de desembre es posen a la venda les entrades per a l’UlissesxEndofest, en línia i amb preus especials per a les persones veïnes de Premià de Dalt.

El festival està coorganitzat per l’Ajuntament de Premià de Dalt i l’Hospital Clínic de Barcelona mentre que la producció és de Blanco y Negro.

 

Below Content Viewlet

Document Actions