Notícies

Navigation Bar

Neix l’Associació d’empresaris i propietaris dels polígons industrials

L'objectiu és posar en marxa les actuacions necessàries per tal de consolidar el teixit empresarial i industrial actual i impulsar la generació de noves activitats per crear més riquesa i ocupació.

Above Content Body

Content Core

En el context de l’estratègia de  millora dels quatre polígons d’activitat econòmica de Premià de Dalt (Buvisa, Feliu Vila, La Suïssa i Montseny) que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica, avui 6 de juliol ha tingut lloc una jornada de  presentació de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Premià de Dalt al Club Emprèn. Amb la presència de diversos empresaris i industrials, hi ha participat l’alcalde, Josep Triadó, i el regidor de l’àrea, Carles A. Medina. També hi ha assistit l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, municipi amb el que limita un polígon industrial de Premià de Dalt. El president de la nova associació és en David González, de l’empresa González Arte y Decoración, SL.

A la jornada s’han donat a conèixer els objectius de l’Associació, així com les diferents comissions formades per empresaris/es dels polígons encarregades de desenvolupar projectes específics per a dinamitzat l’espai empresarial i industrial de Premià de Dalt.

Below Content Viewlet

Document Actions