Notícies

Navigation Bar

Neix “Fem Premià, fem història” una aposta dels ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar per al foment de les activitats de recerca i culturals conjuntes

El conveni signat té una durada d´un any.

Above Content Body

Content Core

.conveni 1 Els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Joan Baliarda i Miquel Buch, respectivament, acompanyats dels seus regidors de Cultura, Sebastià Pujol i Josep M. Molins, signaven el passat 6 d´agost de 2010 aquest acord que té per objectiu endegar un projecte de recuperació de la memòria oral que inclourà l´obtenció de material gràfic, documents i converses mantingudes amb les persones que de mutu acord interessin. Aquest projecte ha de permetre obtenir un fons d´història oral sobre ambdós municipis al llarg del segle XX, un fons que custodiaran ambdós consistoris i que podran compartir si s'escau.

Més enllà d´aquest  projecte de recuperació de la memòria dels dos municipis, la col·laboració s'estendrà a altres activitats que actualment els dos ajuntaments ja porten a terme de forma independent amb l´objectiu d´unir esforços. Així, es promouran formes conjuntes de difusió o bé ús d'espais. L'Ajuntament de Premià de Dalt i l'Ajuntament de Premià de Mar utilitzaran un eslògan i logotip comú que s´inseriran en els documents de difusió d´aquestes activitats conjuntes. L´eslògan serà “Fem Premià, fem història”.

Below Content Viewlet

Document Actions