Notícies

Navigation Bar

Neix "Esports 360 Ràdio", 24 hores d'informació esportiva a iniciativa d'un periodista premianenc, Joan Prats

El locutor va començar a seva formació a l'emissora municipal, Premià de Dalt Ràdio

Above Content Body

Content Core

Equip esport360Aquest dissabte dia 19 de Novembre, Esport 360 Ràdio enceta les seves emissions amb motiu de l'estrena del programa “Juga el Barça”, que encapçala el periodista premianenc Joan Prats, juntament amb tot el seu equip, i que utilitzarà els estudis de l’emissora municipal Premià de Dalt Ràdio (91.4 FM) per dur a terme l'emissió d'un programa que emetrà tots els partits del FC Barcelona (Champions League, Copa del Rei, Lliga o altres competicions). És la primera ràdio que emet, exclusivament, a través de les aplicacions d'Apple i Android.

La voluntat és que aquesta acció esdevingui  el projecte estrella del producte Esport 360 Ràdio que té com a principal objectiu oferir als seus oients 24 hores d'informació esportiva a través de butlletins informatius continuats sense interrupció on es repassarà la informació esportiva d'actualitat amb complerta objectivitat i rigor periodístic juntament amb l'emissió en directe de les principals rodes de premsa esportives del moment.

Esport 360 Ràdio innova també tecnològicament ja que és la primera ràdio que emet, exclusivament, a través de les aplicacions d'Apple i Android, també a través del web esports360radio aprofitant les noves tecnologies i els nous aparells “smartphones” fent l'ullet cap al futur i instaurant un nou estil d'escoltar ràdio que ja fa temps que funciona a països com Estats Units o Anglaterra.

Es tracta d'un projecte que forma part del grup JPpro qui en el futur té previst ampliar el seu àmbit de retransmissions esportives a altres equips i esports.

Les persones interessades poden descarregar-se les aplicacions d'Esport 360 Ràdio al Market d'Android o a Apple Store.

Below Content Viewlet

Document Actions