Notícies

Navigation Bar

Mossos d'Esquadra i Policia Local col·laboren amb Càritas de Premià de Dalt i Premià de Mar en la seva tasca diària

Above Content Body

Content Core

Reunió 31/01/2014El passat 31 de gener de 2014 els agents de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’ABP de Premià de Mar i el cap de la Policia Local de Premià de Dalt van assistir a una reunió amb el responsable de Càritas Santa Maria de Premià de Mar i Càritas Sant Pere de Premià de Dalt, mossèn Xavi Pich, .

A la reunió també van participar alguns dels voluntaris responsables dels serveis que ofereixen com ara, entrega d’aliments, rober, servei de dutxes, onada de fred, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta reunió va ser conèixer tots els serveis que ofereixen a la comunitat, millorant la relació i el teixit social entre els diferents professionals que hi treballen al territori per poder donar una millor resposta quan sigui necessari.

Els voluntaris de Càritas van traslladar als cossos de seguretat les necessitats i les problemàtiques que s’han trobat quan realitzen la entrega
d’aliments.

Per la seva part, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Premià de Dalt van recordar a Càritas la importància de difondre entre els seus usuaris el telèfon 112 davant de qualsevol emergència.

Below Content Viewlet

Document Actions