Notícies

Navigation Bar

Mor Salvador Xarrié i Pou, activista cultural de Premià de Dalt

A l'edat de 78 anys

Above Content Body

Content Core

Salvador Xarrié i PouDilluns 31 d'agost moria el nostre veí Salvador Xarrié i Pou, una persona amb tota una vida dedicada a la Cultura i a la Música. Col·laborador incansable de la Coral Primiliana de Veus Femenines, compositor i amb estrets lligams a la Parròquia i a la Societat Cultural Sant Jaume, ha estat una persona afable que mai ha tingut un "no" per resposta. Casat amb la Teresa Bolart, deixa dos fills, en Joan i la Isabel, directora de Premià de Dalt Ràdio.

En Salvador era tot un apassionat de les Lletres i de la Música. Entre altres, va composar diverses cançons, algunes d'elles recollides mitjançant la col·lecció "Músiques de Premià de Dalt" que va editar l'Ajuntament en diversos DVD. Destaquen l'havanera "Verge Marinera de la Cisa", "La Teresa de Cal Ros 'de petita'" dedicada a la seva dona, "Vull sentir de prop el teu amor" o la sardana "El Grau, home de ràdio".

L'Ajuntament va reconèixer l'any 2014 la seva trajectòria i implicació en la vida cultural del poble lliurant-li un diploma i l'escultura "Ocell" de l'artista local Madola (imatge de la dreta).

Avui 1 de setembre s'obre la seva sala de vetlla al Tanatori de Mataró a partir de les 17 hores mentre que demà dimecres, 2 de setembre, a les 10 del matí, la Parròquia de Sant Pere acollirà la seva cerimònia de comiat.

Des de l'Ajuntament de Premià de Dalt traslladem el nostre més sentit condol a la seva família i amics. Descansi en Pau.

Below Content Viewlet

Document Actions