Notícies

Navigation Bar

Mor als 69 anys d'edat l'impulsor de l'emissora municipal Premià de Dalt Ràdio, Isidre Moragas “El Grau”

Above Content Body

Content Core

logoradio Aquesta matinada ha mort de forma sobtada l'històric locutor i gran impulsor de l'emissora de ràdio municipal, Isidre Moragas, als seixanta-nou anys d'edat. “El Grau”, sobrenom que rebia per ser fill de la masia de Can Grau, a la part alta de la Riera de Sant Pere del poble, era el locutor i responsable dels dos programes amb més audiència de Premià de Dalt Ràdio, “La Sardana” i “Bona nit Maresme”. De fet, cada diumenge eren desenes les trucades que rebia a l'emissora per a dedicar alguna sardana entre els centenars de fidels seguidors que cada diumenge tenien una cita obligada escoltant “La Sardana” al 91.4 FM.

La vida d'Isidre Moragas sempre ha estat lligada a les ones radiofòniques del municipi. En els inicis amateurs de l´emissora, al barri del Remei, ja n´era una peça fonamental i després, quan l'emissora es va anar professionalitzant, primer als estudis del Casal Jove i després en el seu emplaçament actual, a la Casa de Cultura Can Figueres, continuava al capdavant dels dos programes abans esmentats, a banda de ser la persona encarregada de cobrir els actes municipals i d´entitats sempre acompanyat de la seva inseparable càmera de video.

En Grau era tot un personatge a Premià de Dalt. Una persona propera; dedicada íntegrament a la ràdio, la nineta dels seus ulls; amic dels seus amics i amb qui fàcilment es coincidia pels carrers del nucli antic, sobretot, Riera amunt Riera avall.

Below Content Viewlet

Document Actions