Notícies

Navigation Bar

Monica Green celebra 30 anys de carrera tancant el Jazz en la Nit 2019

La cantant visita Premià de Dalt per a oferir una vetllada plena de soul, blues i R&B la nit de divendres 26 de juliol

Above Content Body

Content Core

Després de 30 anys residint a Catalunya, Monica Green presenta el seu nou espectacle, “Project Soul”. És una recopilació de tot de peces que formen part de la vida de la cantant. Això vol dir que hi ha molta música soul, blues i R&B i versions dels principals èxits de la música negra dels anys seixanta, setanta i vuitanta, que han passat a la historia i que formen part de la seva vida. A més, a l’escenari, l’acompanyen una selecció d’instrumentistes i de les veus més destacades de la música negra.

Nascuda a l’estat de Nova York, Monica Green és néta i filla de músics destacats: a la seva família hi ha diversos graduats a la prestigiosa escola de música Julliard, músics de jazz, cantants, pianistes i compositors. Per això, de ben jove va destacar pel seu talent musical.

Des de els seus inicis, Monica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals. De gira per l’Estat espanyol, sent membre del grup femení amb més repercussió internacional “ El show The Supremes”, va conèixer Barcelona lloc del que es va enamorar i en el que viu des de llavors (1987). Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum a Europa al 1988 sota el nom de SoulShoes i posteriorment una llarga trajectòria amb diferents discos publicats.

 

Below Content Viewlet

Document Actions