Notícies

Navigation Bar

Més de 70 empresaris s'inscriuen a les dues jornades de cooperació Getting contacts!© que es faran a Premià de Dalt

Above Content Body

Content Core

Jornades Getting contacts1 La jornada de Premià de Dalt, desdoblada en dues sessions, es realitzarà els dies 11 i 18 de març, a les 6 de la tarda, a l'Espai Santa Anna. Getting contacts!© és un projecte impulsat per 7 ajuntaments de la comarca del Maresme (Argentona, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt{n}, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera) que té com a objectiu cohesionar el teixit empresarial local fomentant el contacte entre empresaris en benefici recíproc, enfortint la relació entre empresaris i associacions empresarials (botigues, patronals, Cetemmsa, Fagem, PIMEC, institucions financeres...), d'una manera fàcil, directa, gratuïta i sense haver-se de desplaçar de la seva comarca o del seu propi municipi.

Jornades Getting contacts 2 La sessió inaugural de les Jornades de Cooperació Empresarial Getting Contacts!©, que es va dur a terme el  passat 24 de febrer a l'Ateneu de Caixa Laietana (Mataró), va congregar a més de 250 persones. I a la primera trobada d'aquesta iniciativa que va unir el teixit empresarial del Maresme contra la crisi per generar negocis i refer la seva xarxa de treball van participar-hi 150 empreses, professionals i comerciants -entre els quals n'hi havia una desena de Premià de Dalt- que van poder entrevistar-se cadascun amb 4 contactes útils un a un amb els quals el sistema detecta les possibles sinèrgies que poden fer profitosa la seva relació en base al qüestionari emplenat al web del projecte. Feu clic aquí(5)per anar al seu web. Les inscripcions per a la resta de Jornades (del 3 al 19 de març) continuen obertes i creixent cada dia en participació.

Les Jornades Getting contacts!© continuaran durant el mes de març a les set localitats que han impulsat aquest projecte, Argentona, Canet de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta i Tordera. Cada Jornada comptarà amb:

  • Conferència: Networking efectiu en el marc empresarial
  • Acció de Getting contacts!  entrevistes amb empresaris afins

Per a la doble sessió de Premià de Dalt dels propers 11 i 18 de març ja hi ha més de 70 persones inscrites.

Below Content Viewlet

Document Actions